Kukkants bele Tarja könyvébe!

tumblr_dd44e9b708b005417e609ebf4e6dcbd3_4a471d17_12800.jpg

Ha valaki, akkor Tarja Turunen egészen biztosan a világ legszorgalmasabb előadója, hiszen a finn metálénekesnő egyetlen évet sem mulaszt el újdonság nélkül. Az ex-Nightwish-pacsirta jenleg is kőkeményen dolgozik vadonatúj lemezein, a napokban azonban több izgalmas hírt is megosztott a nagyvilággal.

Első ízben elárulta, hogy több évnyi kihagyás után, idén visszatér a finnországi Voice mentorszékébe, ahol ezúttal is szívét-lelkét beleadva kívánja egyengetni a feltörekvő csillagok sikerhez vezető  rögös útját. Ha mindez nem volna elég, megtudhattuk, hogy a pandémia alatt írói vénái magasabb szintre emelkedtek, aminek eredményeként megszületett első könyve, a  Singing In My Blood.

Az éneklés a véremben van. Kislánykorom óta imádok fellépni... 2020-ban azonban nem állhattam színpadra, s ezért nagyon sok időt töltöttem a fényképalbumaim nézegetésével, gyermekkorom boldog percei, felnőtté válás és zenélés, a rajongóim megismerése, a világ beutazása, felvételek, előadás, szórakozás; ezek az emlékek töltik meg a könyvem.

– újságolta.

Tarja saját szavaival kalauzolja majd az olvasókat a kezdetektől egészen napjainkig, izgalmas életútját pedig ritkán, illetve sosem látott fotókkal fogja illusztrálni. Csak, hogy mindenkinek kellő érdeklődés övezze a kötet érkezését, az énekesnő most megosztott néhány oldalnyi történetet, mintegy előzetes jelképeként.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tarja Turunen (@tarjaofficial) által megosztott bejegyzés

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása