Tarja: Best Of-lemez érkezett az énekesnő személyes kedvenceiből

421982445_872119421579918_2767594059749529584_n0.jpg

2022 decemberében jelent meg Tarja első válogatáslemeze, amelynek tartalma igencsak bőséges volt. A lemez dallistája az ex-Nightwish-énekesnő legnépszerűbb dalait állította csatasorban, míg született egy részleg az énekesnő személyes kedvenceiből is. Kritika ITT.

Érdekesség, hogy a dalokat Tarja saját kezüleg válogatta ki, a klasszikusoknak is beillő dalok, valamint a személyes kedvencek mellett,  a rajongók által megszavazott nóták is külön dallistán szerepelnek.

Noha a lemez közel két éve debütált, digitális formában nem mindegyik változat vált közkinccsé. Az énekesnő most a személyes kedvenceiből álló lemezrészletet publikálta, amelyen olyan csodák szerepelnek, mint a Sing For Me, a Naiad, a Shadow Play, vagy a Love To Hate – csak, hogy néhányat említsünk.

„Hihetetlen, hogy már másfél év eltelt azóta, hogy kiadtam a Best Of: Living The Dream című lemezem. Megannyi feledhetetlen emlék a turnén, a stúdióban, és mindez veletek együtt. Bármit is csinálok 100%-os érzelmemmel teszem; sosem állok meg a felszínen, mindig mélyebbre merülök. Számomra ez az egyetlen út.” – fogalmaz.

„Most arra kérlek titeket, hogy merüljetek el velem együtt a személyes kedvenceimből álló Best Of-albumomba. Remélem, hogy a zeném képes lesz mélyre hatni.... ha megértitek és átérzitek a saját szemszögetekből.” – tette hozzá.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása