Anette Olzon szívesen megszabadulna az ex-Nightwish-énekesnő jelzőtől!

anette-olzon-40.jpg

Szeptember 10-én jelent meg Anette Olzon vadonatúj nagylemeze, ami a Strong elnevezést kapta. Az énekesnő már többször is mesélt újdonságáról, amit jobbára a pandémia eredményezett, ugyanakkor személyes vonatkoztatása is van, hiszen első sorban azt üzeni: mindig erősnek kell lenni. Kritikát ITT  és ITT olvashatsz!

A jelenleg is elfoglalt vokalista egy német lapnak mesélt újfent az alkotásról, amiről kiderült, hogy bár azonos néven fut egyik dala és a korong címe, a kettő azonban teljesen mást tükröz:

Az albumot 2020 tavaszán, a világjárvány legkáoszosabb időszakában írtam, a Strong pedig pontosan erről szól, és persze arról, hogy együtt kell harcolnunk ellene, és hogy együtt kell erősnek lennünk. Az album címe azonban rólam szól, hogy hol tartok most 50 éves koromban. Minden lecke, amit valaha megtanultam, és hogy most sokkal erősebb vagyok mint valaha.

– mesélte. 

Érdekesség, hogy a felettébb erőteljes kiadvány több olyan tételt is tartalmaz, melyben Nettie férjét hallhatjuk hörögni, ami szintén egy tudatos lépés volt, vallja a The Dark Element frontasszonya.

Tizenegy dalból hatban jelenik meg hörgés, és ez tudatosan történt így. A hörgést szeretem bennük a legjobban. Számos jelentést nyújt a daloknak és kiemeli a szövegeim üzenetét, valamint sokkal színesebbé teszi a dalokat.

– mondta. 

9db31a8e-b375-4990-ba67-84dfb85f3581.jpeg

Természetesen most sem sikerült elkerülnie az egykori csapatával kapcsolatos kérdéseket, most nevezetesen azt, hogyan viseli, amikor a publikumban ex-Nightwish-énekesnőként emlegetik.

Különösebben nem érdekel, ugyanakkor remélem, hogy hamarosan csupán Anette Olzonként fognak emlegetni. Azt hiszem, hogy az emberek már enélkül is tudják ki vagyok.

– fogalmazott, utalva arra, hogy szerinte már semmi szükség arra, hogy egy bizonyos zenekar révén azonosítsák.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása