Fény derült Anette Olzon titkos projektjére!

anette-olzon-10.jpg

Ha valaki, akkor Anette Olzon egészen biztosan nem unatkozott az elmúlt időszakban, hiszen tavaly került boltokba második szólólemeze, ami a Strong címet kapta. Az énekesnő valósággal meglepte a fanokat és a kritikusokat is egyaránt, ugyanis élete munkáját adta ki a kezei közül, olyannyira várakozáson felül teljesített.

Az énekesnő persze nem titkolta el azt sem, hogy zenekara, a The Dark Element is rövidesen stúdióba vonul, ugyanis az idei évre ígérték harmadik albumjukat. Ha mindez nem volna elég, Nettie azt is elújságolta, hogy egy második lemezre is összeáll az Allen/Olzon duó, tekintve, hogy a Russell Allennel rögzített első közös korongjuk hatalmas sikerre tett szert.

A Strong sikerén felbuzdulva, a svéd pacsirta egy interjú során vallott arról, hogy mielőbb bele szeretne vágni egy harmadik korong készítésébe, mi több, fel szeretné turbózni szólókarrierjét, így a jövőben már biztosan elhalmozza majd a fanokat jobbnál jobbnál metállemezekkel.

Az ex-Nightwish-énekesnő egyébként Magnus Karlsson projektjében, a Heart Healer-ben is részt vett, a formáció pedig tavaly dobta piacra bemutatkozó albumját, ami a The Metal Opera címet viseli. Most kiderült, hogy az Alyson Avenue régi-új frontasszonya egy másik projektnek is a részese lett, ami egy japán zenész fejéből pattant ki, a hanghordozó pedig az Ultima Grace elnevezést kapta. A lemez március 16-án jelenik meg a King Records gondozásában.  

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása