Szólólemezéről mesélt Alissa White-Gluz

band-photo-arch-enemy-2-scaled0.jpg

Köztudott, miszerint az Arch Enemy énekesnője már évek óta első szólólemezén ügyködik, a kemény munkának pedig hamarosan gyümölcsöző vége lesz, ugyanis az énekesnő a közelmúltban árulta el, hogy a tervek szerint akár még idén boltokba kerülhet a kiadvány.

A vokalista csapata egyébként Deceivers címmel publikálja majd visszatérő korongját, mely újdonság a nyár folyamán kerül forgalomba. Tekintve, hogy az Arch Enemy-fanok éveket vártak a banda új lemezére, a hangsúly most első sorban a Deceivers fogadtatásán van, így elkerülve azt, hogy esetleg az énekesnő önálló lemeze háttérbe szoruljon, Alissa hajlandó kivárni a megfelelő alkalmat, amikor gond nélkül piacra dobhatja saját alkotását.

„Már semmi sem tartja vissza a lemezt, hiszen elkészült, azonban óvatosan kell megfontolnom mikor adom ki. Meg szeretnék győződni arról, hogy a lemezem megkapja majd a neki járó figyelmet, ezért semmiképp sem fog egyszerre megjelenni az új Arch Enemy-lemezzel.”

– újságolta lelkesen.

Az ex-The Agonist-frontasszony most arra is választ adott, hogy valójában mi az oka annak, hogy ez idáig nem osztott meg bővebb információkat a korongról.

b25a5117fbbfe11d2fdeaaa656c8b8c0.jpg

„Az történt, hogy 2016 szeptemberében bejelentették, miszerint leszerződtem a Napalm Records-hoz, hogy kiadjam a szólólemezem. Ekkor mindössze annyi történt, hogy aláírtam egy lemezre, sokan viszont ezt úgy értelmezték, hogy a lemez már elkészült és készen áll a kiadásra.”

– vallotta, hozzátéve:

„Lényegében, amikor szárnyra kaptak szólóalbumommal kapcsolatos hírek, az egyetlen dolog, ami tényleg megtörtént az volt, hogy beleegyeztem abba, hogy készítek egyet. Aztán 2020-ig az év háromszáz napján turnéztam. Most, hogy kellő időt otthon tölthettem végre elmondhatom, hogy elég időm akadt arra, hogy megírjam a dalaim és végre befejezhessem őket. A lemez elkészült, és ez fantasztikus, én pedig nagyon imádom.”

– magyarázta.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása