Új lemezzel indul turnéra a Subway To Sally!

nonamests20.jpg

Himmelfahrt címmel, jövő márciusban jelenik majd a meg a német Subway To Sally vadonatúj, sorban tizennegyedik nagylemeze, amelyre már igencsak régóta ki vannak éhezve a fanok. A formáció elmondása szerint, a korong útján egy teljesen új fejezetet nyitnak majd a közönség felé, ugyanis az újdonság egyszerre jeleníti meg a véget és az újrakezdést.

Megtudhattuk még, hogy az új dalok révén voltaképp a pandémiás időszaknak kívánnak beinteni, ugyanis míg az elmúlt időszakban a négy fal közé lettünk szorítva, megakadályozva ezzel azt, hogy emberek között legyünk, addig most minden egyes nóta az utazásról fog szólni, valamint arról, hogy mennyire szükséges folyamat az, hogy tudjunk nyitni az emberek felé. A formáció természetesen turnéra is indul a kiadvánnyal, melyen minden bizonnyal hallható lesz harmincéves hátterük.

Nemrégiben adtuk hírül ugyanis, hogy a Subway To Sally idén ünnepli harmincéves fennállását, ennek eleget téve pedig egy rendhagyó bulival kívánják emlékezetessé tenni a kerek évfordulót.

subway-to-sally_hf23_ig_4x5_b-819x1024.jpg

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása