Klippremier: All For Metal – Temple Of Silence

allformetal-bandpic1-acea3dd8.jpeg

Nyáron került boltokba az All For Metal második nagylemeze, a Gods Of Metal (Year Of The Dragon). A formáció azóta is az újdonsült korongot népszerűsíti világszerte, noha fele annyira sem lett sikeres, mint a debütáló Legends.

A srácok több kislemezes dalt megosztottak a lemez debütálása előtt, a nóták pedig rendre kisfilmek kíséretében kerültek publikálásra. A zenekar most ismét meglepte a fanokat egy videóklippel, a választásuk pedig a Temple Of Silence című szerzeményre esett. Maga a klip egyfajta nosztalgiaként szuperál, bemutatva a banda mozgalmas évét, amely korántsem ért a végéhez, ugyanis továbbra is intenzíven járják a világot.

„Szuper évnek nézünk elébe! Egy éve már annak, hogy zenekarként járunk színpadról színpadra, két mesés európai turné, és megannyi csodálatos fesztivál fellépés áll mögöttünk – és minden egyes alaklommal, boldog, vigyorgó arcokat láttunk magunk előtt! Ez a klip most egyfajta tisztelgés a rajongóink előtt. »Hadd nőjön a tűz, a csend templomában«. Égjünk együtt a metal nevében és emlékezzünk együtt ezekre a feledhetetlen pillanatokra, melyekben részünk volt.” – fogalmaztak.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása