Jubileumi bulira készül a 30 éves Subway To Sally!

subway-to-sally_fiddlers-green_knasterbart_vogelfrey-pressebild-artist-750x750px0.jpg

Különleges évet ír idén a német Subway To Sally, ugyanis a formáció idén ünnepli fennállásának harmincadik esztendejét! A srácok utoljára tavaly jelentkeztek újdonsággal, akkor az Eisheilige Nacht – Back To Lindenpark nevezetű koncertanyaggal örvendeztették meg a fanokat, amit egy otthonosan berendezett stúdióban vettek fel, számos vendéggel kiegészülve.

A német zenekar a napokban jelentette be, miszerint harmincéves jubileumuk alkalmából folyamatosan visszakalauzolják majd a a fanokat egészen a kezdetekig, egyúttal most az is kiderült, hogy idén is megrendezik az Eisheilige Nacht névre hallgató rendezvényüket, ami méltán nevezhető most karrierjük mérföldkövének, ugyanis az est a banda harmincéves történelmét fogja színpadra vinni.

„2022 decemberében a Mr. Hurley & die Pulveraffen, a Tanzwut valamint a Mr. Irish Bastard be fogja pótolni mindazt, ami az elmúlt két évben hiányzott: fergeteges bulik, és előzene korlátok és korlátozások nélkül. És mivel az időt sajnos nem lehet megállítani, a 2022-es Eisheiligen Nacht egy különleges eseményre is okot ad, ugyanis idén decemberben a Subway To Sally a rajongókkal együtt fogja megünnepelni a harmincadik szülinapját!” – áll a csapat közleményében, ezzel pedig azt is elárulták, mely zenekarokkal fognak együtt ünnepelni.

„Egy utazás három évtizeden át, egyetlen est alatt? Ez egy különösen hosszú és izgalmas este lesz, és aki ismeri a Subway To Sally-t, az tudhatja, hogy a zenekar egy különleges és egyben felejthetetlen ajándékkal fogja megajándékozni a fanokat, a harmincadik évforduló alkalmából. Garantáltan megígérve!” – folytatták lelkesen.

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása