Debütált a League Of Distortion és az Annisokay közös dala!

collage652569652.jpg

Pontosan egy hónap múlva (november 25) kerül polcokra a League Of Distortion bemutatkozó lemeze, amit egész egyszerűen saját magukról neveztek el. Tehát, a League Of Distortion címre keresztelt alkotás mindösszesen tíz nótával kívánja meghódítani a világot, ezek közül pedig két dalt már mi is megismerhettünk.

Anna Brunner első saját zenekara révén kíván nyomot hagyni a metálvilág már emígy is bőséges, nem mellesleg igen színes palettáján, elmondása szerint a csapattal a modern elemek és a dallamosság mellet a technikai bravúrokra és a dinamikus énekre fektették a hangsúlyt, remélve, hogy muzsikájuk többeket megmozgat majd.

Az első kislemezként debütált Wolf Or Lamb szinte azon nyomban elnyerte a célközönség kegyeit, a tetőfokkal sem vártak ugyan sokáig, ugyanis a My Revenge sokkal több hallgatót megnyert magának az elmúlt idő során. A zenekar most újfent kirobbantott egy vadonatúj dalt, nevezetesen az Annisokay-jel közösen jegyzett It Hurts So Good képében, amit alább te is felfedezhetsz!

Dallista:

01. Wolf Or Lamb
02. My Revenge
03. It Hurts So Good (feat. Annisokay)
04. L.O.D.
05. I'm A Bitch
06. Rebel By Choice
07. Solitary Confinement
08. SIN
09. The Bitter End
10. Do You Really Think I Fuckin' Care

a0748533820_10.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása