Premier! League Of Distortion – Galvanize

30869_munich_fb-event.jpg

Galvanize címmel, október 25-én jelenik meg a League Of Distortion várva várt második nagylemeze, amely a formáció 2022-es bemutatkozó lemezének a folytatása lesz. Anna Brunner és csapata már gőzerőkkel népszerűsíti a kiadványt, ám a címéről és a debütálásának időpontjáról ez idáig nem rántották le a leplet.

A német zenekar ma osztotta meg a fanokkal a lemez címadó tételét és a hozzá készült kisfilmet, egyúttal megtudhattuk, hogy az új kiadvány mindösszesen tíz dalt tár a nagyérdemű elé. Ezek közül ismerhettük meg korábban a My Hate Will Go On című tételt, amely javarészt az igazságtalansággal foglalkozik.

„Az életnek megvannak a maga megmagyarázhatatlan szabályai. És olykor úgy érezzük, hogy a világ a pusztulás szélén áll. Minden személyes élet láncokkal és kihívásokkal van felvértezve. Az élet néha videojátéknak tűnik – de nem az, ez a valóság!” – mesélik, hozzátéve, hogy:

„A "Galvanize" című dallal mindenkit arra szeretnénk ösztönözni, hogy legyen elég merész és szabaduljon meg mindattól, ami visszatartja. Küzdj a helyes dologért, változtass és válj önmagad legjobb verziójává. Ne hagyd, hogy elmúljon az életed. Légy bátor és cselekedj – itt az ideje Galvanizálni.” – hangsúlyozzák.

Dallista:

1. Galvanize
2. My Hate Will Go On
3. Chainsaw
4. Suck My Blood
5. My Enemy
6. What’s Wrong With Her?
7. In Our DNA (Ft. Cypecore)
8. Crucify Me
9. Anti-Hero
10. The Crown

870453f38da1dcd20ad746f1d3307270_1000x1000x1.png

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása