Dal- és klippremier: League Of Distortion – My Hate Will Go On

lod_bild_3.jpg

Vadonatúj dallal jelentkezett Anna Brunner csapata, a League Of Distortion. A formáció még 2022 nyarán mutatkozott be a közönségnek, debütáló lemezük, a saját magukról elnevezett League Of Distortion pedig még az évben boltokba került (kritika ITT), igencsak szép sikerekkel gazdagítva az újdonsült zenekart.

Nagyon úgy fest, hogy Anna és a zenekar máris elkészültek az utánpótlással, amelynek első felvezetője a My Hate Will Go On címet viseli. A kisfilm útján megjelent nóta jóvoltából megtudhattuk, hogy a produceri feladatokat ezúttal is a Kissin’ Dynamite énekese, Hannes Braun látta el, aki a dalszerzésben is igencsak kiveszi a szerepét.

„Igen, visszatértünk, méghozzá egy vadonatúj dallal, amely egy valóságos arculcsapás. Provokatív és erős nóta, – csakúgy, mint a korábbiak –, amelynek mély üzenete van, ugyanis az igazságtalanságot dolgozza fel. Keményen dolgoztunk a háttérben, és most büszkén osztjuk meg veletek ezt a vadonatúj dalt, és a hozzá készült klipet is. Ez egy afféle ígéret, hogy sosem adjuk fel, és hogy rövidesen újdonságok érkeznek a League Of Distortion-től.” – kommentálták.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása