Őszintén beszélt az őt ért csapásokról Noora Louhimo

noora-battlebeast-scaled.jpg

Noora Louhimo neve a Battle Beast révén vált világszerte ismertté, miután 2012-ben Nitte Valót váltva bekerült a finn csapatba. Az énekesnő azóta valósággal kivirágzott, egyre extrémebb külsőt öltött, egy valami azonban változatlan maradt: az énekesnő határtalan jókedve.

Mint ismeretes a szőke hajkoronájú dalos pacsirta egészen másképp festett mielőtt csatlakozott volna az együtteshez, erről és az élet egyéb csapásairól most először nyílt meg közösségi oldalain, miután megköszönte rajongóinak  a születésnapi jókívánságokat, ugyanis Noora a minap töltötte be 34. életévét.

„Boldog vagyok, amiért betölthettem a 34-et, hiszen már így is megannyi kalandban és tanulási folyamatban volt részem az életben. Vannak barátaim és családom is, a Battle Beast, a Noora Louhimo Experience, a Laurenne/Louhimo és még egy csomó együttműködés a jövőben, ami miatt izgatott vagyok. Manapság elmondhatom, hogy jól érzem magam a bőrőmben, noha ez naponta változik.” – kezdte monológját az igen karakteres hangú énekesnő.

„Az életem nem mindig olyan csodás, mint amilyennek tűnik. Étkezési zavaraim és önértékelési problémáim voltak, zaklattak és testileg-lelkileg megaláztak, nárcisztikusan elnyomtak és kihaználtak, de még mindig talpon vagyok. Mindenkinek el szeretném mondani, akinek része volt hasonlóban, hogy nem vagy egyedül!!! Én itt vagyok, érted!! Ha bármikor valaki vagy valami leminősít téged, akkor vágj vissza, hallgattasd el őket és sétálj el.” – folytatta megrendítő vallomását.

285216418_555999819225137_1026643272409252973_n.jpg

„Ezek az emberek nem érdemlik meg a figyelmedet, sem pedig az energiádat. Ha bármilyen okból traumatizált vagy, sosem késő beszélni róla. Ha táplálkozási zavaraid vannak, beszélj róla nyíltan, és meglátod, hogy a segítség közelebb van mint hinnéd.” – sugallja pozitív töltetű sorait.

„Azon gondolkodom, hogy mi mindent tanultam az elmúlt évek alatt, hát íme belőlük néhány, csak hogy másokat is inspiráljak :

1.Szeretném motiválni az embereket abban, hogy 1000%-ban higgyenek magukban, és álljanak ki magukért.

2. A szépség, a siker és a szerelem minden egyes formáját te határozod meg, nem pedig a társadalom.

3.A negativitás minden egyes formája méreg, ami kiszívja a lelked – nincs több negatív energia.

4. Az álmaid legyenek a céljaid, és meglátsd megvalósulnak.

5. Imádok a természetben lenni, néha egyedül, történeteket írok és egyszerű életet élek.

6. Szeretek koncertezni, és valami sokkal többet adni az embereknek mint pusztán élettapasztalat. Többet akarok csinálni.

7. Minden rosszat valami jó követ, az élet olykor hullámvölgyekből és körforgásokból áll.

8. Szeretni és szeretve lenni az egyik legcsodásabb dolog az életben." – fejezte.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása