2023-ban rögzíti új lemezét Anette Olzon!

tumblr_41ead36ae858f95c8ae245738a8730a5_8f80d895_12800_1.jpg

Ha valaki azt gondolná, hogy a Nightwish egykori énekesnője semmittevően ül a babérjain, az hatalmasat téved, ugyanis a svéd énekesnő kőkeményen dolgozik újdonságain. Nettie tavaly dobta piacra Strong című szólólemezét, ami a Shine-nal ellentétben egy tetőtöl talpig metállemez lett, és óriási sikereket zsebelt be világszerte.

Mindeközben kiderült, hogy zenekara, a The Dark Element is újdonságon töri a fejét, arról azonban továbbra sincs rendelkezésre álló információ, hogy mikor kerülhet boltokba a formáció harmadik albuma. Ha mindez nem lenne elég, egy második lemez céljából újra egyesítette erejét Russel Allennel, az Allen/Olzon újdonsága azonban kicsit sem aratott kedvező visszajelzést.

Miután a Strong elsőprő sikerekkel gazdagodott, Anette tudatta a fanokkal, hogy már alig várja a folytatást, hiszen végre ő is megtalálta a maga útját, eltökélt szándéka pedig, hogy továbbra is ezen az ösvényen haladjon a szólómunkássága.

Az énekesnő rajongói ma egy nagyszerű hírrel találták szembe magukat, ugyanis az Alyson Avenue énekesnőjeként is ismert pacsirta elújságolta, miszerint 2023-ban stúdió vonul rögzíteni harmadik nagylemezét, amit minden bizonnyal még az év folyamán meg is jelentet majd.

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása