Klippremier: Ville Valo – Neon Noir

ville-valo-featured.jpg

Boltokba került Ville Valo első szólólemeze, ami egyben egy vadonatúj kezdet is volt a HIM 2017-es feloszlását követően. VV művésznév alatt megjelent Neon Noir című alkotás egyelőre igen jól muzsikál a kritikusok körében, ugyanis a legtöbb visszajelzés majdhogynem a maximum határát súrolja.

Valo korábban már mesélt arról, hogy a korong valójában amolyan hidat képez a HIM és az önálló munkássága között, éppen ezért lelhetők fel ismerős jellegzetességek a két korszak között. A zenész most egy vadonatúj kisfilmmel tette fel a pontot az i-re e rendkívül fontos napon, választása pedig természetesen a lemez névadójára esett.

Íme!

A zenész nemsokára turnéra indul a friss szerzeményekkel, a fanoknak azonban semmi okuk a panaszra, ugyanis egyértelmű, hogy HIM-dalok is elhangzanak majd a repertoárban.

„Számos művész felégeti maga körül a hídjait. Nálam viszont nem maradhat el egyetlen este sem a The Funeral of Hearts, Join Me in Death, Buried Alive by Love, vagy a a Wings of a Butterfly nélkül. Ugyanakkor ott van még a When Love and Death Embrace, The Kiss of Dawn, Poison Girl, Right Here in My Arms is... ezek mind közönségkedvencek. Ezek mind részesei lesznek a show-imnak.” mesélte korábban Loudwire riporterének. 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása