Dal- és klippremier: Reasons Behind – I3

4518930.jpg

Május 26-án kerül boltokba az olasz Reasons Behind vadonatúj, sorban harmadik nagylemeze, amely az Architecture Of An Ego elnevezést kapta. A formáció egy egészen érdekes koncepcióval ruházta fel a korongot, amely teljes egészében az emberi kapcsolatokra vetődik ki, megfűszerezve mindezt, néhány igen kemény riffel, és persze fő irányzatként a popdallamok dominálnak.

A srácok mindösszesen tíz dalt rögzítettek a kiadványra, ezek közül pedig ez idáig egyetlen nótát osztottak meg előzetesként, ami azonnal belopta magát a nagyérdemű kegyeibe. A korongról ITT írtunk kritikát, álláspontunk pedig azóta sem változott, noha hozzáfűznénk, hogy nem feltétlenül az első benyomás lesz a mérvadó.

A csapat ma egy újabb nótát mutatott be a közönségnek, választásuk pedig a lemez egyik csúcspontjaként számon tartott I3 című szerzeményre esett, amelyben Elisa Bonafè énekesnő mellett Deathless Legacy karakteres hangú énekesnője Steva, polgári nevén Eleonora Vaiana, valamint a Nocturna pacsirtája, Grace Darkling is vendégeskedik.

Íme!

Dallista:

1. Zero Dawn 

2. The Fall of Human Race 

3. A New Breed

4. Into the Break of a Better Day

5. Heart Begins to Break

6. The Phantom Pain 

7. Seas of Grey 

8. I3

9. The Flame Inside 

10. Letter to the Last of Us

366814.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása