Érkezik a Mägo de Oz-film!

13173019_1062714173802259_4706538527180411896_o.jpg

Különleges megtiszteltetésben részesült a spanyolok legnépszerűbb metálbandája, a Txus di Fellatio vezette Mägo de Oz. A saját fesztivállal is rendelkező legendás alakulat a közelmúltban jelentette be, miszerint az El Sueño Eterno Pictures rendezésében 2024-ben érkezik a mozikba egy, a csapat történetét feldolgozó adaptáció, a premierre pedig karácsony környékén kerül majd sor.

Mint kiderült, a forgatások Mexikóban és Spanyolországban zajlanak majd, a forgatókönyvet Sofía Cuenca írta, a produceri feladatokat pedig Patricia González, valamint a Mägo de Oz egykori zenésze Pedro Díaz azaz Peri látják majd el.

Sikerek, kudarcok, és botrányok egyaránt tarkítják a zenekar hosszú, ám annál színesebb munkásságát, hiszen köztudott, hogy a csapat kicsit sem ápol szívélyes viszonyt egykori énekesével, José Andrëával, noha korábban elismerték, hogy megpróbálkoztak a béküléssel. A tervek szerint kendőzetlen igazság fonja majd át az alkotást, ezzel is egy hiteles képet festve arról, hogy bizony a legendás csapatok sem kritikamentesek, és nem is ma születetett bárányok... 

Üröm az örömben, hogy a nagy hír pontosan azon a napon látott napvilágot, amikor a Mägo de Oz énekese, Javier Domínguez bejelentette távozását a csapatból, egy héttel később pedig Patricia Tapia énekesnő is kilépett a spanyol alakulatból, aki 17 évig bűvölte a hallgatókat.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása