Közel tíz év után megtört a jég: újra beszél egymással Jose Andrëa és Txus di Fellatio

gettyimages-136072043-1024x10240.jpg

A napokban számoltunk be arról, miszerint életmentő beavatkozáson kell átesnie a Mägo de Oz egykori frontemberének. Jose Andrëa a napokban tett közzé egy kórházi fotót közösségi oldalain, rövidesen azonban kiderült: nagyobb a baj mint azt a zenész gondolta.

Az igen népszerű spanyol metálénekesen szeptember 9-én végeznek el egy életmentő műtétet, az orvosok azonban őszintén közölték vele, hogy 70% esély van arra, hogy komplikációk merülnek fel a beavatkozás során, így ha akad helyrehozni valója az életben, akkor most van itt a lehetőség lépni ez ügyben.

A MariskalRock értesülései szerint, a zenész már fel is vette a kapcsolatot Mägo de Oz-beli kollégáival, hogy rendezni tudják kissé viharosra fordult kapcsolatukat, miután elhatározta kilépését a zenekarból. A lap elsőként kereste meg a Jose Andrëa Y Uróboros frontemberét, aki készségesen megnyílt és elárulta, bátran néz farkas szemet betegségével, arról azonban továbbra sem kívánt nyilatkozni, hogy mivel is kell megküzdenie.

Ha el kell mennem, akkor elmegyek, viszont ha túlélem, mindent elölről kezdek és halálra dolgozom magam. Mindeközben, beszéltem a régi Mägo-tagokkal, valójában mindegyikükkel beszéltem már, többé-kevésbé elintéztem a dolgaimat, sok időt töltöttem a gyerekeimmel, és ezen a hét végén is velük leszek. Mindent megteszek, amit meg kell tennem, hiszen azt mondták meghalhatok, de én nem hiszek ebben.

– mondta.

webpmago.jpg

A zenész tehát pozitívan néz szembe a tényekkel, bízik abban, hogy győztesként távozik majd a műtőből, és ezáltal teljes mértékben új életet kezdhet. A lap egyébként egy biztos forrásra hivatkozva, azt is közölte, miszerint közel tíz év elteltével, Jose Andrëa hamarosan személyesen fog találkozni Txus di Fellatióval

Az egy hete még lehetetlennek tűnő találkozásra egyébként Txus azonnal rábólintott, különös tekintettel arra, hogy végre elsimíthatják gondjaikat, amit Jose Andrëa Mägo de Oz-ból történő távozása okozott; emellett megtiszteli társát azzal, hogy meghallgatja, hiszen a Mägo de Oz mindkettőjük álmát valóra váltotta: profi zenészekké váltak.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása