Mägo de Oz: Txus di Fellatio továbbra sem ápol jó viszonyt a banda exénekesével

unnamed_8.jpg

José Andrëa közel húszéven át volt a Mägo de Oz frontembere, így ehhez viszonyítva a banda legendássá vált lemezei is mind-mind a spanyol énekes karizmájához köthetők. 2011-ben azonban vízválasztóhoz ért az énekes karrierje, majd úgy döntött, hogy ideje pontot tenni a történet végére, ezért távozott a Mägo de Oz fedélzetéről.

Mint az kiderült, a felek végül kicsit sem a legbarátibb formában váltak el egymástól, minden kapcsolatot megszakítottak a másikkal, egészen 2021 nyaráig, amikor is kiderült, hogy José Andrëának életmentő műtéten kell átesnie. A hírek szerint a vokalista akkor élet-halál közt lebegett, ennek fényében úgy érezte, hogy ideje rendeznie a nézeteltéréseit, mielőtt még túl késő lenne.

José természetesen a banda makacs főnökét is felkereste, akivel állítólag sikerült rendezniük a közöttük dúló rossz viszonyt, majd rögvest felmerült az énekes esetleges visszatérése a zenekarba, amire Txus di Fellatio azonnali hatállyal rácáfolni kényszerült.

Történt ugyanis, hogy miután kiderült a nagy békülés, a fanok rendre követelték José Andrëa visszatérését a Mägo de Oz élére, mivel egyesek még mindig képtelenek kibékülni a tízéves tagságát ünneplő Javier Domínguezzel, aki nemcsakhogy kifogástalan munkát végez, de valósággal új életet lehelt a spanyol mágusok zenéjébe.

collage858582824574.jpg

Txus korábban már világossá tette, hogy erről még csak ne is álmodozzanak a fanok, most pedig a La Heavy hasábjain újra kijelentette, hogy erre soha az életben nem fog sor kerülni.

„Na figyelj, utoljára akkor beszéltem Joséval, amikor úgy volt, hogy haldoklik, vagy valami hasonló. Barátokként beszéltünk, azonban a dolgok elég balul sültek el, azóta nem hallottam felőle. Szerintem ez egy olyan kapcsolat, ami úgy jó ahogy van, ő az ő útján, én az enyémen, nem hiszem, hogy jót hatással lennénk a másikra.” – fogalmaz a balul elsült békülés kapcsán.

„Fogalmam sincs arról, hogy folytatja-e a pályafutását, de őszintén szólva nem is izgat, jelen pillanatban amilyen állapotot megélek most szakmai és magánéleti szempontból, nincs szükségem újabb problémára, sem pedig olyan emberekre, akik nincsenek rám jó hatással.” – nyilatkozza.

Na de akkor mégis mik a kilátások egy esetlegese reunion kapcsán?

„Ez olyasmi, amit egyszer már felvetettem majd el is vetettem. Nem hiszem, hogy valaha is megiszunk egy kávét, és nyilván nem is fog visszatérni a Mägo de Oz-ba. Már vagy ezerszer elmondtam, hogy soha nem fog visszatérni, hogy a továbbiakban mit csinál az engem nem érdekel túlzottan. Természetesen a legjobbakat kívánom neki szakmailag és a magánéletében is, de innentől kezdve nem szívesen osztok meg vele kapcsolatban dolgokat. Minden úgy van jól, ahogy most van.” – tolmácsolja szavait a MariskalRock.

grupo-mago-de-oz-during-presentation-on-december-13-2011-in-news-photo-1631268683.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása