Klippremier: Epica – Unleashed (Live At The AFAS Live)

epicasingle623.jpeg

Vadonatúj, élőfelvételes kisfilmmel lepte meg rajongóit a holland Epica, a csapat ugyanis Unleashed című dalát publikálta, immáron sokadik alkalommal.

A zenekar még januárban adott egy óriási koncertet hazájában, Hollandiában, az amszterdami AFAS-ban pedig Jens de Vos örökített meg ikonikus pillanatokat, így ezen klip is az ő nevéhez fűződik. A srácok egyébként kislemezként is piacra dobták a szerzerzeményt, amely eredetileg a a 2009-es debütálású Design Your Universe című alkotás húzóslágere, és már-már klasszikusnak tekinthető.

A Simone Simons vezette holland brigád egyébként nem titkoltan új lemezen dolgozik, legalábbis erről tudósította nemrégiben a fanokat a csapat alapítója, Mark Jansen.

„Lassan új zenéken kezdünk dolgozni, ami mindig nagyon izgalmas, hiszen sosem tudhatjuk hol kötünk majd ki. Egyrészt a megérzéseinkre hagyatkozunk, másrészt viszont alaposan megtárgyaljuk, hogy mi az amit szeretnénk.” – újságolta a zenész az Epica Universe nevezetű csoportban.

„Érdekes volt látni Rob feltérképezésének eredményeit, mely szerint ti jobban kedvelitek a progresszívebb elemeket, szóval ezt majd észben tartjuk! Holnap leülünk majd a producerünkkel, Joosttal, hogy átbeszéljük a terveinket. Mindezeken túl, valami máson is dolgozunk, ami szintén nagyon izgalmas, hamarosan erről is bővebben tájékoztatunk majd titeket.”  tette hozzá.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása