Új lemezét tervezi az Epica!

epica21.jpg

2021 februárjában jelent meg a hamarosan Újvidékre látogató Epica legutóbbi nagylemeze, ami az Omega elnevezést kapta. A formáció elsöprő sikereket aratott a kiadvánnyal, ami nem is olyan meglepő, ugyanis a holland alakulat minden egyes alkalommal meglepi a fanokat.

Többször is felröppent már a hír az új lemezt illetően, hivatalos megerősítést azonban csak most nyert a szóbeszéd, Mark Jansen ugyanis az Epica Universe nevezetű csoportban újságolta el a nagy hírt, miszerint el kezdtek körvonalazódni az új lemezre szánt ötletek, de mint azt megerősítette még nagyon a munkálatok elején tartanak.

„Lassan új zenéken kezdünk dolgozni, ami mindig nagyon izgalmas, hiszen sosem tudhatjuk hol kötünk majd ki. Egyrészt a megérzéseinkre hagyatkozunk, másrészt viszont alaposan megtárgyaljuk, hogy mi az amit szeretnénk.” – újságolta a zenész, hozzátéve:

„Érdekes volt látni Rob feltérképezésének eredményeit, mely szerint ti jobban kedvelitek a progresszívebb elemeket, szóval ezt majd észben tartjuk! Holnap leülünk majd a producerünkkel, Joosttal, hogy átbeszéljük a terveinket. Mindezeken túl, valami máson is dolgozunk, ami szintén nagyon izgalmas, hamarosan erről is bővebben tájékoztatunk majd titeket.” – ecsetelte Mark Jansen.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása