Rövidesen stúdióba vonul a Celtian!

386068625_849211783282929_3816362568738543743_n.jpg

A közelmúltban számoltunk be arról, miszerint 2024 tavaszán tervezi kiadni vadonatúj nagylemezét a spanyol Celtian. A zenekar 2021 nyarán jelenítette meg Sendas De Leyenda címre keresztelt korongját, amely hatalmas sikernek örvendett a célközönség körében.

A csapat rajongói igencsak a szívükhöz kaptak az elmúlt hónapokban, ugyanis Patricia Tapia bejelentette, hogy Zeta után ő is távozik a Mägo de Oz fedélzetéről, így a spanyol óriás énekesek nélkül, helyettesekkel vágott neki a 35 éves jubileumi turnénak, amelynek keretein belül leforgatták Diabulus In Opera II című koncertanyagukat is.

Függvényében annak, hogy a Raquel Eugenio néven anyakönyveztetett énekesnő egyszerre állja a sarat a Mägo és a Celtian háza táján, a rajongók amolyan ösztönösen pánikot kaptak, aminek nyomán a Celtian kénytelen volt hivatalos közleményben tudatni a fanokkal, hogy az énekesnő csakis azokon a koncerteken lesz jelen a Mägo-val, amelyek nem ütköznek a Celtian show-ival.

Ezt követően az énekesnő is bejelentkezett közösségi oldalain, majd egy videó keretein belül elmondta, hogy bár megtisztelő számára színpadon lenni a a legendás mágusokkal, ettől függetlenül ugyanúgy a Celtian marad az elsődleges prioritása.

„Szeretném leszögezni, hogy nem hagyom el a Celtiant, hiszen a Celtian az én csapatom, az én projektem, ami az elsődleges prioritás az életemben.” közölte.

A Celtian tehát változatlan formában fog neki az új lemez munkálatainak, a felvételek pedig már a jövő hét folyamán elindulnak, természetesen ezúttal is Txus di Fellatio kezei alatt.

„Elkezdődik! Hétfőn megkezdjük az új lemezünk felvételeit, amint azt már ti is jól tudtok, ezúttal is az Estudios Cube-ban folynak a munkálatok, a producer pedig Txus di Fellatio lesz. Az elkövetkezendő hetekben részletesebben is beszámolunk majd a munka folyamatáról.” – lelkesedett közösségi oldalain a formáció.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása