Tavasszal érkezik a Celtian új lemeze!

195514066_323937705810342_1563150452747762269_n-627x376.jpg

2021 nyarán került boltokba a spanyol Celtian legutóbbi korongja, ami a Sendas De Leyenda elnevezést kapta. A formáció igencsak kitett magáért, ugyanis a lemez kapcsán csak úgy röpködtek a pozitív kritikák, a srácok pedig jelenleg is az új dalokat népszerűsítik.

A csapat rajongói azonban igencsak megrémültek az elmúlt időszakban, ugyanis Patricia Tapia bejelentette, hogy Zeta után ő is távozik a Mägo de Oz fedélzetéről. Az elmúlt hónapokban  rendre rossz hírekkel jelentkezett a Mägo, noha időközben bejelentették, hogy a 35 éves jubileumot egy kiadós turnéval pecsételik meg, melynek keretein belül leforgatják Diabulus In Opera II című koncertanyagukat is.

A spanyolok végül tartották magukat tervhez, elindult a turné, amelynek során Xana Lavey helyettesíti Patriciát, az énekesi posztot pedig hivatalosan is Rafa Blas kapta. Annak fényében, hogy a Raquel Eugenio néven anyakönyveztetett énekesnő egyszerre állja a sarat a Mägo és a Celtian háza táján is, a rajongók amolyan ösztönösen pánikot kaptak, aminek nyomán a Celtian kénytelen hivatalos közleményben tudatni a fanokkal, hogy az énekesnő csakis azokon a koncerteken lesz jelen a Mägo-val, amelyek nem ütköznek a Celtian show-ival.

Ezt követően az énekesnő is bejelentkezett közösségi oldalain, majd egy videó keretein belül elmondta, hogy bár megtisztelő számára színpadon lenni a a legendás mágusokkal, ettől függetlenül ugyanúgy a Celtian marad az elsődleges prioritása.

„Szeretném leszögezni, hogy nem hagyom el a Celtiant, hiszen a Celtian az én csapatom, az én projektem, ami az elsődleges prioritás az életemben.” – közölte.

Nos, mint kiderült, pánikra továbbra sincs semmi ok, a banda ugyanis ma bejelentette új lemeze érkezését, amely a Maldito Records gondozásában, 2024 tavaszán kerül forgalomba. Arról egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, hogy új dalokkal mikor számolhat a közönség.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása