Meglepetés! Debütált az Astray Valley új lemeze!

376831937_791534042976486_201137685951973850_n.jpg

December 15-re datálta új lemeze érkezését a katalán Astray Valley, Clau Violették pedig szép komótosan fel is vezették a korongot, amely végül már a mai napon elérhetővé vált a digitális platformokon. A Midnight Sun című alkotás mindösszesen nyolc dalt tartalmaz, ezek közül pedig a Pray For The Devil és a Your Skin című dalok kerültek bemutatásra előzetes gyanánt.

A srácok elmondása szerint, a Midnight Sun egy teljesen új irányzaton mozog majd, mint a 2018-as debütáló lemezük, az Unneth, ezúttal ugyanis minden nóta sajátos világot teremt, mindezeken felül beiktattak némi modern/elektronikus elemet is a hangszerelésbe, ami szintén új színt tesz hozzá a szerzemények hangzásához.

„A kifejező harmóniák, a fülbemászó dallamok, és a már jól megszokott hörgés együttese lehetővé tette számunkra, hogy olyan kromatikus tartományt kapjunk, amelyre felettébb büszkék vagyunk. A hangszereléssel is eljátszadoztunk kicsit, és beiktattuk a számunkra még újnak ható elektronikus elemeket, amely végül jelentős szerepet játszik az egész lemezen, aminek különösen örülünk, ugyanis hangzásban egy sokkal harmonikusabb egyben gazdagabb utat nyitott meg.” – nyilatkozták.

„Minden egyes dal egy teljesen más világot képvisel, sajátos hangzással és egyedi szándékkal megáldva. Ez egy könnyed, szórakoztató album, amellyel az a szándékunk, hogy az emberek annyiszor hallgassák meg, ahányszor csak szeretnék, miközben minden egyes alkalommal valami új árnyalatát fedezhetik fel.” – tették hozzá. 

Dallista:

1. Darkest Times
2. Neon Misery
3. Your Skin
4. Pray For The Devil
5. The Hunger
6. The Storm
7. Days Are Fading
8. When The Sun Goes Down

astray-valley-midnight-sun-album-cover-768x7680.jpg

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása