Vadonatúj kislemezt publikált Doro

promoaccessory_8114360.jpg

Idén ünnepli pályafutásának negyvenedik évfordulóját Doro, aki két, különleges fellépéssel tette felejthetetlenné e különleges esemény értékét, mindemellett egy vadonatúj nagylemezt is piacra küldött.

A Conqueress – Forever Strong And Proud (bővebben ITT) című lemez ismét felröpítette az énekesnőt a listák élére, míg a jobbnál jobb kritikák is egymás ellen szálíngóztak nap mint nap. Noha az énekesnő ezúttal sem volt túlzottan a megújulás híve, azért mégis sikerült számos olyan nótát felpakolnia a korongra, amelyek kivétel nélkül a rajongóihoz szólnak.

Ezek egyike a most megjelent True Metal Maniacs, mely tétel a lemez bónuszdalainak egyike. A dalhoz természetesen klip is érkezett, amely nagyvonalakban visszapillant Doro 2023-as évére, azon belül is legnagyobb koncertjeit idézi fel – többek között a wackenes és a düsseldorfi jubileumi bulikat fedezhetjük fel a képkockákon.

Az énekesnő egyébként március 1-én adja majd ki a Conqueress – Extended című középlemezét, amely az új lemez bónuszdalait fogja tartalmazni.

Dallista:

01. Warlocks And Witches
02. Horns Up High
03. True Metal Maniacs
04. Heart In Pain
05. The Four Horsemen

608d25b8-a063-4f99-bf2b-bc18f6efc8920.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása