Dal- és klippremier: Doro – Time For Justice

353862927_871864174295543_3806509119007667603_n.jpg

Ahogyan arról már többször is beszámoltunk, október 27-én tölti fel a lemezboltok polcait a német legenda vadonatúj korongja, ami a Conqueress Forever Strong And Proud címet kapta. Mint azt már megtudhattuk, az újdonság leginkább a Triumph And Agony illetve a Forever Warriors, Forever United kereszteződése lesz, egyúttal az sem maradt titokban, hogy ez lesz az énekesnő eddigi legkeményebb kiadványa.

„Ez most egy igazán súlyos lemez lesz. Az első öt dal különösen erős lesz, aztán egy középtempós himnusz következik, de még mindig úgy hiszem, hogy egy nagyon erős lemez lesz. Belátásom szerint az  I Will Prevail lesz a legsúlyosabb dala a lemeznek. A lemeznyitó Children Of The Dawn-t pedig egyenesen imádom. Aztán persze lesz néhány duett is.” – árulkodott lelkesen korábban.

Az idén 40. jubileumát ünneplő metalénekesnő október 28-án tart majd egy óriási bulit szülővárosában, Düsseldorfban, a tervek szerint pedig ugyanúgy hallhatók lesznek a lemezbemutató alapját képző szerzemények, mint a vokalista teljes karrierjét lefedő örökzöldek. Ezt megelőzően a Wacken Open Air-en ad majd egy bombasztikus jubileumi show-t.

Az énekesnő óriási lázba hozta a fanokat, ugyanis amellett, hogy elárulta, miszerint Rob Halforddal fog duettezni az egyik leghimnikusabb dalában, azt is elmondta, miszerint ma, azaz június 23-án jelenik meg első kislemezes dala, a Time For Justice. Ha mindez nem lenne elég, Doro egy tüzes kisfilmet is forgatott a nótához, amely ugyancsak nagy utat járt be az előzetesek alapján.

„Láthatjátok, hogy azt csinálom, amit a legjobban szeretek: játszom a tűzzel“ – kommentálta a felvételhez korábban.

Ha mindez nem lenne elég, már napokkal ezelőtt nyilvánosságra került a lemez borítója, egyúttal kiderült, hogy a dallista mindösszesen húsz szerzeményt foglal magába.

Dallista:

CD 1
1. Children of the Dawn
2. Fire in the Sky
3. Living After Midnight
4. All For You
5. Lean Mean Rock Machine
6. I will Prevail
7. Bond Unending
8. Time for Justice
9. Fels in der Brandung
10. Love Breaks Chains
11. Drive Me Wild
12. Rise
13. Best In Me
14. Heavenly Creatures
15. Total Eclipse of the Heart

CD 2
16. Warlocks And Witches (Intro)(Bonus Track)
17. Horns Up High (Bonus Track)
18. True Metal Maniacs (Bonus Track)
19. Heart in Pain (Bonus Track)
20. The Four Horsemen (Bonus Track)

306824-2_1.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása