Tuomas Holopainent meghatotta Tarja e-mailje!

nightwish-symphonic-power-648800.jpg

Nemrégiben jelent meg újfent a Nightwish bombalemze, az eredetileg 2004-es megjelenésű Once. Az újbóli debütálás természetesen újbóli sikereket csalogatott a csapat háza tájára, hiszen nem kétséges, hogy máig a legjobb lemezüket köszönthetik a képében. A kis csapat természetesen némi extrával is kedveskedett a fanoknak, ugyanis fény derült többek között a Nemo eredetileg tervezett hangzására, emellett, egy komplett koncert is felkerült a listára.

A(z) Once egyben a Nightwish eredeti felállásának utolsó alkotása, az ezt követő időszak pedig aligha feledhető, hiszen nemcsak a rajongók, de azért a zenekar is rendesen megsínylette Tarja Turunen alapító-énekesnő elbocsátását. Tuomas Holopainen azóta sem győz elnézést kérni, mi több, napjainkban is az énekesnő bocsánatáért esdekel, különösen, hogy hosszú idő óta ismét szóba állnak egymással.

Természetesen sokkal jobban kellett volna kezelnünk a helyzetet, ezért is kérek újfent elnézést a magam és a társaim nevében is, amiért így kezeltük – tekintettel az akkori helyzetünkre.

– hangoztatja Holopainen a Metal Hammer legújabb számában.

6161996772_d05848e0f6_h.jpg

Egy 2018-as interjúban Tarja már említést tett arról, miszerint váltott néhány e-mailt egykori osztálytársával, most azonban Tuomas vallott arról, hogy olykor valóban beszélget a Nightwish alapítótagjával, vélhetően abban a reményben, hogy egyszer rendezni tudják a közöttük dúló viharfelhőket, ezúttal azonban egy szomorú esemény hozta ki belőlük a jobbik felüket.

E-maileztünk néhányszor. Bár egyértelmű, hogy mindketten sérültünk, a dolgok most már jobbra fordultak. Néhány hónapja elhunyt az édesapám, és ő azonnal küldött egy részvétnyilvánító e-mailt. Ettől nagyon meghatódtam.

– vallotta. 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása