Újra együtt a Mägo de Oz egykori csapata!

orig_mago_de_oz.jpg

A napokban esett át egy életmentő műtéten Mägo de Oz egykori énekese, akinek nem sok jót jósoltak az orvosok. A népszerű spanyol előadó abban a tudatban feküdt kés alá, hogy nagy eséllyel nem hagyhatja el élve a helyiséget, hiszen 70%-ra saccolták az elhalálozást.

Az orvosok azt javasolták számára, amennyiben volna valami égetően fontos elintéznivalója az életben, addig lépjen, amíg biztosan van esélye. José Andrëa nem is vesztegette sokáig sz időt, hamar felkereste Mägo de Oz-beli társait, hogy több, mint tíz év elteltével, végre rendbe tudják hozni viharosra fordult kapcsolatukat, amit a zenekarból történő kiválása okozott.

A tagok természetesen elfogatták a zenész békejobbját, mi több, a Mägo de Oz közösségi felületein egy régi zenekari fotó mellékleteként kívántak neki minden jót egykori cimborái. Most úgy fest, a békülés első lépése nagyon jól zajlott, ugyanis José Andrëa egy sikeres műtétet tudhat a háta mögött, ennek fénypontjaként látogatta meg Frank-et és Carlitost a stúdióban, akik jelenleg a Runa Llena első lemezén dolgoznak. 

Ma nagyon különleges nap van, hiszen tíz év után újra találkoztunk a csodálatos José Andréával. Sok mindenről fogunk beszélni....

– fűzték az alább mellékelt felvételhez, melyen látszólag, majd kicsattannak a viszont látás örömétől.

José Andrëa egyébként 2011-ben hagyta el a Mägo fedélzetét, mondván, a csapat többet érdemel egy olyan frontembernél aki csupán 50%-ban képes teljesíteni. Frank és Carlitos tavaly intettek búcsút a spanyol metálfront bombacsapatának, majd megalapították a már fent is említett Runa Llena nevezetű formációt.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása