Hamarosan érkezik az Outlanders új kisfilmje

noname698552.jpg

Hosszas várakozás után, idén kerül boltokba a Tarja Turunen és Torsten Stenzel kettőse által megálmodott Outlanders következő nagylemeze, arról azonban továbbra sincs rendelkezésre álló információ, hogy milyen címet visel a kiadvány.

A finn/német duó már közzétett két dal a korongról, melyek rendre elnyerték a fanok tetszését, ugyanakkor a kritikusok is pozitív visszhanggal értékelték a hallottakat. A Nightwish alapító/frontasszonya elárulta, hogy mindösszesen nyolc tétel kerül napvilágra a nagy debütálás előtt, a nótákat pedig két havonta fogják felszínre hozni.

Legutóbb a The Cruellest Goodbye című dalt osztották meg a közönséggel, mely tétel tizennégy éves múltra tekint vissza, szerzésében pedig az a Harry Sommerdahl kezeskedett, aki egykoron az énekesnő sikerdalát, az I Walk Alone-t is megalkotta. Mint az kiderült, a Closer To The Sky példájára, a The Cruellest Goodbye-t is végig kísérték a kamerák, a kisfilmet pedig február 25-én fogják publikálni, egy röpke előzetest azonban máris megtekinthetsz.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása