Beharangozta újdonságát a The Dark Side Of The Moon

channels4_profile0.jpg

Tavaly nyáron alakult meg a The Dark Side Of The Moon Melissa Bonny (Ad Infinitum, ex-Rage Of Light), Hans Platz (Feuerschwanz), Jenny Diehl (Feuerschwanz), valamint Morten Løwe Sørensen (Amaranthe) jóvoltából.

A zenekar egyébként filmek, sorozatok, valamint videójátékok jól ismert dalait bújtatja metálköntösbe, a Napalm Records pedig gondolkodás nélkül szerződtette őket, minden dalnak egy különleges, felfedezetlen oldalát mutatták be.

„Ahogyan minden embernek, úgy a daloknak is van sötét oldala. Olyan műveket fogtok hallani, amikről azt gondolnátok, hogy már jól ismeritek, mi azonban oly módon mutatjuk be nektek, amiről nem hittétek volna, hogy lehetséges.”

kommentálták.

Első dalukat még tavaly nyáron bemutatták, választásuk pedig a Trónok harcából ismert Jenny Of Oldstones című slágerre esett, mely tétel egyébként hatalma sikernek örvend. Több hónapos csend után, végül a napokban osztották meg a nagyszerű hírt, mely szerint rövidesen újabb nótát publikálnak, ezúttal pedig a A Gyűrűk ura lesz a célpont. 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása