Premier! The Dark Side Of The Moon – Jenny Of Oldstones

220343564_124682769836933_8626528094374291041_n.jpg

Alig egy hónapja derült ki, miszerint új csapatot kovácsolt össze az Ad Infinitum énekesnője Melissa Bonny. Az énekesnő tavaly vendégeskedett a német Feuerschwanz vadonatúj albumán, közreműködésével pedig igen nagy benyomást tett mind a csapatra, mind a rajongókra egyaránt. 

Nem is olyan meglepő, hogy formációjában két Feuerschwanz-tag is helyet foglal, míg a dobos szerepét párja, Morten Løwe Sørensen (Amaranthe) tölti be. The Dark Side Of The Moon egyébként filmek, sorozatok és videójátékok dalait fogja metálköntösbe bújtatni, és nagyon úgy fest, hogy remek munkát végeztek, hiszen a Napalm Records lemezkiadó azonnal leszerződtette őket, mondván, minden dalnak egy különleges, felfedezetlen oldalát mutatták be.

Ahogyan minden embernek, úgy a daloknak is van sötét oldala. Olyan műveket fogtok hallani, amiről azt gondolnátok, hogy már jól ismeritek, mi azonban oly módon mutatjuk be nektek, amiről nem hittétek volna, hogy lehetséges.

– olvasható közösségi oldalaikon.

Az egész egy fogadással kezdődött Melissa és Hans között. A nyertes kihívást mérhet a másik felé. Hans megnyerte a fogadást, majd meginvitálta Melissát, hogy rögzítsék a Jenny Of Oldstones metálosított változatát. Miután hallották a dalt, a Napalm Records azonnal leszerződtette a zenekart, hogy készítsenek egy teljes albumot.

– újságolta a zenekar.

A szóban forgó dalt pedig nem is rejtegették sokáig, hiszen köztudott volt, hogy a mai napon kerítenek sort hivatalos bemutatkozásukra. A Napalm Records jóvoltából már publikálásra is került a Trónok harcából ismert nótához forgott kisfilm, sikere pedig már a premier előtt is bimbózó volt.

Íme!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása