Forgatásról jelentkezett Floor Jansen

141670113_256663989153794_4744946773806663890_n0.jpg

Pörög az élet Floor Jansen háza táján, ugyanis a holland énekesnő nemrégiben dobta piacra első DVD-jét, ami a Live In Amsterdam elnevezést kapta. Kritika ITT. A Nightwish énekesnője azonban továbbra sem unatkozik, hiszen jelenleg Dél-Afrikában forgatja a Sing meinen Song című műsort.

Miután a dalos pacsirta sikeres debütálást lejtett a hollandiai Beste Zangersben, ezzel beindítva szólókarrierjét, nem is kellett sokat várni az újbóli megkeresésre. A Sing meinen Song gyakorlatilag a Beste Zangers német megfelelője, így nem is olyan meglepő, hogy a közelmúltban többször hallhattuk németül kommunikálni az énekesnőt.

A közösségi oldalain megosztott felvételben elmondja, jó érzés végre újra világot látni, hiszen a karantén alatt erre aligha lehetett esély. Hozzátette továbbá, hogy továbbra is várj a mókás megoldásokat szólódalával kapcsolatban, mely szerzemény mindössze négy betűből tevődik össze, a kezdőbetűje pedig az „F”.

Az ex-After Forever-frontasszony annyit elárult március 25-én megjelenő kislemezéről, hogy általa egy teljesen új terepen kíván érvényesülni, ezért újdonsága popdal lesz. Arról továbbra sincs rendelkezésre álló információ, hogy bemutatkozó korongját mikor tervezi piacra dobni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Floor Jansen (@floor_jansen_official) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása