Újra megjelenik az After Forever utolsó nagylemeze!

img_principal_after-forever.jpg

2007 áprilisát írtak a naptárak, amikor boltokba került az After Forever saját magáról elnevezett ötödik nagylemeze, ami végül a banda legutolsó alkotása is lett egyben. A Floor Jansen vezette zenekar hatalmas sikerre tett szert a lemezzel, ami nem is okoz túl nagy meglepetést, hiszen olyan dalok kaptak helyet a dallistán, mint az Energize Me, a Discord, a Doro Pesch közreműködésével felvett Who I Am, vagy akár a De-Energized – csak, hogy néhányat említsünk.

A korong gyönyörűen muzsikált az eladási listákon, Hollandiában például egészen a hatodik helyig menetelt, a zenekar pedig megjelenést követően rövidesen beutazta a világot. Két évvel később azonban robbant a bomba, ugyanis az énekesnő kiégését követően hivatalosan is bejelentették feloszlásukat.

A fanok természetesen továbbra is reménykednek abban, hogy egyszer újra színpadra lép a banda, ugyanis Floor többször is kijelentette, hogy számára máig hatalma szívfájdalom az After Forever feloszlása, mi több, ő minden áron ki szeretett volna tartani a banda mellett, ezért minden erejével azon volt, hogy megakadályozza a feloszlatást – mint tudjuk, sajnos nem járt sikerrel.

Az After Forever című lemez idén ünnepli tizenötéves debütálását, ennek fényében most újra boltokba küldik, a már jól ismert dalok mellé, azonban most a két bónusztételt is felpakolták, melyek egyike, a Sweet Enclosure ma kislemezként is megjelent. A régi-új kiadvány egyébként május 27-én kerül majd újra polcokra.

„Örömteli látni, hogy felújították, és ezáltal újra bemutathatjuk ezt a lemezt. Még mindig nagyon büszke vagyok rá, hiszen a legjobb munkánknak tartom! Számos, boldog emléket idéz fel bennem az extrém hőmérsékletű próbákról, a rengeteg kacagásról, és a csodálatos felvételekről egy holland vidék kellős közepéről. Örökké hiányozni fog, hogy élőben énekelhessem ezeket a dalokat, és hogy együtt bulizzak a hűséges rajongóinkkal. Köszönöm a csodálatos éveket, remélem, hogy ti is élvezni fogjátok ezt a lemezt, talán először, talán újra!” – fogalmazott Floor Jansen.

Dallista:

1.Discord

2.Evoke

3.Transitory

4.Energize Me

5.Equally Destructive

6.Withering Time

7.De-Energized

8.Cry with a Smile

9.Envision

10.Who I Am

11.Dreamflight

12.Empty Memories

13.Lonely

14.Sweet Enclosure

1000x1000_1.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása