Blind Guardian: Megjelent a Somewhere Far Beyond – Revisited

ab6761610000e5eb26139a78b669ae67aacde9f30.jpg

Augusztus 2-án került boltokba a Blind Guardian régi-új lemeze, a Somewhere Far Beyond – Revisited. A formáció 1992-es megjelenésű Somewhere Far Beyond című korongja a 30 éves jubileum jegyében került újra felvételre, noha a zenekar tervei egészen mások voltak.

Elmondásuk szerint szerették volna megturnéztatni a kiadvány dalait, amelyen többek között a németek legnépszerűbb dala, a The Bard’s Song – In The Forest is helyet kapott, ám a koronavírus-járvány miatt égül ejtették az ötletet és végül újra felvették a mérföldkőnek is beillő alkotást.

„A mostani tapasztalatainkkal teljesen másként közelítettük meg ezeket a témákat, és a felvétel is egy egészen más látásmódot nyújt nekik, de kétségtelen, hogy az intenzitás változatlan. Kíváncsi vagyok, hogyan reagálnak majd az emberek. Hűek maradtunk ahhoz, amit 1992-ben csináltunk, csak most az egész sokkal kidolgozottabb.” – mesélte a lemezről Hansi Kürsch.

Hansi Kürsch és csapata egyébként egy vadonatúj kisfilmet is publikált a nagy napon, a választás pedig a már fentebb szóba került The Bard’s Song – In The Forest című alkotásra esett.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása