Klippremier: Tarja – Innocence

noname669965555.jpg

Decemberben küldte boltokba első válogatáslemezét a Nightwish alapító-énekesnő, Tarja Turunen. Az énekesnő 26 éve uralkodik a szimfonikus metál legkiemelkedőbb egyéneként, szólókarrierje pedig immár 15 évet ölel fel, amely leginkább arról ismert, hogy nincsenek határok, a műfajok pedig előszeretettel mosódnak össze.

A Best Of Tarja: Living The Dream nevezetű nyalánkság mellé végre az énekesnő jubileumi fellépése is megérkezett DVD formájában, ami a Circus Life címet viseli. Elmondása szerint adta magát az ötlet, hogy ez legyen a korong címe, ugyanis a fellépés egy bukaresti cirkuszban került rögzítésre. Nemrégiben egy igen látványos betekintő érkezett a show-hoz, most pedig nyilvánosságra került az első kimásolt felvétel, az Innocence képében, amit alább tekinthetsz meg.

A nótát eredetileg a 2016-os debütálású The Shadow Self című lemezére rögzítette Tarja, aki egy igen komoly klippel szemléltette a nóta eredetét, ami a családon belüli erőszakra fektette a hangsúlyt, mintegy sajátosan felhívva a figyelmet arra, hogy ideje megálljt parancsolni az erőszaknak, legyen az fizikai vagy akár verbális.  

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása