Megérkezett a Delain új kislemeze!

noname52828686852104528.jpg

Dark Waters címmel, kevesebb, mint egy hónap múlva kerül boltokba a régi-új felállású Delain vadonatúj nagylemeze, ami az első közös korong lesz Diana Leah énekesnővel a fedélzeten. A vérfrissítésen átesett zenekar elképesztő népszerűségben lubickol mióta bejelentették visszatérésüket, énekesnőjük ugyanis hamar elnyerte a fanok kegyeit, egyúttal újakat is a banda háza tájára csalogatott.

Az énekesnő hivatalos bemutatkozására a nyár folyamán került sor a The Quest And The Curse című dal keretein belül, majd ezt követően több fellépést is adtak, melyek között akadtak titkos bulik is. A srácok a közelmúltban publikálták Beneath című szerzeményüket, melyben Paulo Ribaldini vendégeskedik, a lemezen pedig nemcsak vele lesz hallható több duett, de visszatér a Delain színterére Marco Hietala is, aki először vesz részt közreműködésben mióta 2021-ben ideiglenesen visszavonult.

A zenekar most újabb felvezető útján kívánja felperzselni a már emígyis tomboló izgalmakat, a minap publikált Moth To A Flame című szám ugyanis (elődjeihez hasonlóan) óriási siker lett a célközönség körében.

Dallista:

01. Hideaway Paradise
02. The Quest And The Curse
03. Beneath
04. Mirror Of Night
05. Tainted Hearts
06. The Cold
07. Moth To A Flame
08. Queen Of Shadow
09. Invictus
10. Underland

delaincd1122.jpeg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása