Titkos bulikon mutatta be új énekesnőjét a Delain!

20151122_eindhoven_epic_metal_fest_delain_0058.jpg

Bombaként robbant a hír még tavaly, miszerint együttesen több tag is maga mögött hagyta a Delaint, köztük az énekesnő, Charlotte Wessels is. A formáció eleinte Martijn Westerholt újbóli szólóprojektje lett volna, ám miután a banda egykori zenészei rábólintottak a visszatérésre, rögvest új énekesnőt kezdtek keresni az üresen maradt frontasszonyi poszt betöltésére.

Mint ismeretes, a régi-új felállású banda augusztus 9-én dobja piacra visszatérő kislemezét, amiben első ízben ismerhetjük meg az új Delain-énekesnőt. Néhány szerencsésnek már nem kell addig várnia, sőt, már azt is tudják, hogy az új pacsirta miként boldogul a Charlotte által fémjelzett nótákkal.

A napokban ugyanis két nyilvános próbát tartott a zenekar Hollandiában – mindezt a legnagyobb titokban –, ami amolyan bemelegítő volt a közelgő turnéra. Mivel az új vokalista kiléte továbbra is rejtély, a tűkön ülő fanok bármennyire is izgatottak, természetesen nem lőhetik le a poént azoknak akik továbbra is arra próbálnak rájönni, vajon ki kerülhetett a mikrofon mögé.

Az augusztusban megjelenő What Lies Beneath című dalból és a hozzá készült kisfilmből is mutatott már részleteket a holland brigád, ám mindezek ellenére sem sikerült beazonosítani Charlotte utódját, kinek hangszíne egyébként kísértetiesen megegyezik elődjével.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Delain Official (@delainofficial) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása