Elárulta új lemeze címét a Delain!

delain-2022.jpg

Ma publikálta vadonatúj kislemezét a holland Delain, mely formáció 2023 elejére datálta vadonatúj nagylemezét – tudhattuk Diana Leah énekesnőtől. A formációtól többen elfordultak, miután távozott a csapatból Charlotte Wessels, Diana Leah azonban sosem látott fogadtatásban részesült a fanoktól, ugyanis rövid időben belül még a legkonokabb fanokat is meggyőzte arról, hogy neki bizony itt a helye, a zenekar pedig általa új életre kelhet.

Az immár Diana vezette zenekar az új nóta mellé egy további bombasztikus hírt tolt a nagyérdemű elé, nevezetesen, hogy Dark Waters címmel, február 10-én jelenik meg várva várt nagylemezük, amelyről a Beneath című szám mellett a The Quest And The Curse című alkotást is ismerhetjük.

„Ez az album minden olyan elemet magába foglal, ami jellemző a Delainre – jellegzetesen kemény riffek, masszív szimfonikus részek, a popra és a metálra is jellemző ének, rockopera beütés a 80-as évekre jellemző szinti szólókkal kiegészülve. Röviden, ez egy teljes mértékben felismerhető Delain-lemez, ami tartalmazza a klasszikus delainos hangzást, miközben friss hatásokkal egészíti ki azokat.” – fogalmaz Martijn Westerholt.

Mint az kiderült, nem Paulo Ribaldini lesz az egyetlen vendég a lemezen, ugyanis saját részhez jut majd a Within Temptation gitárosa, Ruud Jolie, valamint a Nightwish egykori énekese, Marco Hietala is visszatér majd a színtérre, ami már önmagában is egy csábító attrakció.

Íme, a dallista:

01. Hideaway Paradise
02. The Quest And The Curse
03. Beneath
04. Mirror Of Night
05. Tainted Hearts
06. The Cold
07. Moth To A Flame
08. Queen Of Shadow
09. Invictus
10. Underland

delaincd1122.jpeg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása