Így győzte meg Diana Leah a Delaint arról, hogy rá van szükségük!

75786896452.jpg

Diana Leah-t idén nyáron mutatta be a holland Delain, mint a banda új frontasszonya, az első közös szerzeményük pedig rögvest meggyőzte a fanokat. A zenekar tavaly esett át drasztikus változáson, és bár egy ideig a fene se tudta hogyan tovább, Martijn Westerholt végül meggyőzte saját magát arról, hogy a zenekarnak továbbra is bandaként van jövője, nem pedig szólóprojektként.

Előzetesek nyomán már kaphattunk némi morzsát az akkor még ismeretlen énekesnő hangi adottságairól, sokan pedig úgy vélték, hogy továbbra is Charlotte Wesselszt hallják a mikrofon mögött, noha egyértelmű volt, hogy az énekesnő kilépése nem ideiglenes döntés volt. Charlotte egyébként a közelmúltban nyilatkozott Delain-beli utódja kapcsán, nyilatkozatából kiderült, hogy hálás, amiért a fanok elfogadták az új énekesnőt, ám ettől függetlenül nem szeretne kémkedni egykori csapata után.

Diana érkezése valósággal új életet lehellt a bandába, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban mint a The Quest And The Curse kirobbanó sikere, amely az első bevezető volt a készülő nagylemez rejtelmeibe. A csapat most egy különleges, alig pár perces videót posztolt a YouTube-ra, melyen az énekesnő a Masters Of Destiny és a Burning Bridges című dalokat adja elő – ez egyébként az a felvétel, amit a meghallgatásra készített.

„Többen is kíváncsiak voltatok arra, hogy Diana hogyan hangzik más Delain-dalokban. Ennek az az oka, hogy egy zenekar karrierje során, hatalmas kihívást jelent egy teljesen új hangot adni olyan dalokhoz, melyek belevésődtek az emberek szívébe.” – kommentálták.

„Szóval itt az ideje, hogy adjunk egy kis ízelítőt abból, hogy sikerült elnyernie a szívünket, és hogy miként sikerült a meghallgatása!” – örvendeztek.

Az énekesnő egyébként azonnal belopta magát a célközönség kegyeibe, a titkos bulikon, és a hivatalos koncerteken is igen jól szerepelt, olyannyira, hogy a fanok csakis kizárólag pozitív kommenteket hagynak a közösségi felületeken; ebben pedig nagyon kevés énekesnőnek van ekkora szerencséje, ugyanis sosem könnyű egy olyan ember helyébe lépni, aki konkrétan történelmet írt a zenekarral.

„Lenyűgöző! Fantasztikus vagy Diana, a hangod is csodálatos. Örülök, hogy a Delain téged választott, valóban egyedülálló érzés téged hallgatni!  Már alig várom az új albumot, ami egészen biztosan fantasztikus lesz!” – kommentálta egy lelkes rajongó.

„Csodálatos! A tagváltások ellenére a Delain még mindig Delain, kevés zenekar képes erre!” – jelenti ki egy másik.

„Szeretem a régi hangot, de az újat is...” – említi egy újabb fan.

„Elképesztő, hogy a rajongók az első perctől fogva elfogadták Dianát, kevés énekesnőnek jut ekkora szerencse, aki valaki más helyébe lép.” – csodálkozott egy újabb kommenttelő.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása