Előrukkolt új lemeze előfutárával a Europe!

europe_2023_promo_pic_2_credit_fredrik_etoall0.jpg

A több, mint negyven éve aktívan zenélő legendás svéd Europe pontosan 40 éve dobta piacra debütáló lemezét, a saját magukról elnevezett Europe képében, amit mi mással is ünnepelhetnének meg, minthogy évfordulós koncerteket adnak; emellett vadonatúj nagylemezükkel is meglepik majd a fanokat.

A zenekar legutóbbi korongja 2017-ben került boltokba, Walk The Earth címmel, így méltán váratós már az új korong a publikum részéről. Mindezeken felül, a banda egy dokumentumfilmmel is elő kíván rukkolni, tehát bőséges tervekkel a tarsolyukban szeretnék zárni az évet.

A Joey Tempest vezette alakulat most már a várva várt új lemezről  is hírt adott, elmondásuk szerint legkésőbb 2024 végén vagy 2025 elején kerülhet boltokba. A hard rock veteránok azonban nem hagyták csemege nélkül igen népes rajongóbázisukat, ugyanis kiadtak egy vadonatúj dalt, a Hold Your Head Up című szerzemény keretében, amihez klipet is készítettek.

Elmondásuk szerint a nóta magán viseli a korai Europe ismertetőjegyeit, üzenete pedig, hogy a nehéz helyzetekben is ki kell tartani.

„A Hold Your Head Up egy lendületes, gitárvezérelt dal, ami arról szól, hogy a nehéz helyzetekben is helyt kell állni, egyúttal édesapám rám gyakorolt hatása, hogy tartsak ki és a legjobbat hozzam ki magamból.” – kommentálta Joey Tempest.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása