Europe: jövőre új lemez és évfordulós koncertek is érkeznek!

f5cfe7a4-8c9c-4839-be55-c25124abf1d3_1313351_tablet_landscape_large_16_9.jpg

A svéd veteránok utoljára 2017-ben jelentkeztek új lemezzel, ami valljuk be őszintén kicsit sem mostanában volt. A Walk The Earth után jobbára a színpadon lehetett elcsípni a Joey Tempest vezette alakulatot, ám a pandémia során sem arról voltak híresek, hogy csendesen megvárták volna a járványhelyzet lecsengését.

Mérföldkőt mérföldkőre halmozva a csapat most úgy határozott, hogy elérkezett az új dalok ideje, ám még így is temérdek tennivalóval foglalják le magukat, mindezek eredményére pedig 2023-ig mindenképp várni kell!

„Jövőre elkezdjük a felvételeket egy dokumentumfilmmel együtt, amit remélhetőleg ősszel bemutathatunk – egy Europe-dokumentumfilm és remélhetőleg egy csomag az összes lemezzel. De határozottan tervben van egy negyvenéves jubileumi turné is, az első Europe-lemezzel kapcsolatban.– mondja Joey Tempest a Behind The Vinyl podcastjében.

„Nem érezzük úgy, hogy új album nélkül megéri turnéra menni, ezért mindenképp új lemezt akarunk rögzíteni, aztán jövőre kiadunk majd egy-két nótát, amit majd a lemez megjelenése követ. Legalábbis ezek a terveink jelenleg. Annyi minden fog történni jövőre. Most leginkább a dokumentumfilmre szeretnénk fókuszálni, és a negyvenéves jubileumi turnéra, de vannak még egyebek is.” – tette hozzá sokat sejtetően.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása