Jubileumi turnéja után visszavonulót fúj az Angra!

535be230-2252-41c0-8fa6-7b93a9ae8877.jpg

Több mint 30 éve töretlenül dolgozik a brazil Angra, a zenekar ugyanis megállás nélkül új lemezeket adott ki, melyekkel bejárta az egész világot. A formáció most is intenzíven munkálkodik, rövidesen egy akusztikus DVD-vel jelentkeznek, a napokban azonban bejelentették, hogy a Temple Of Shadows című lemezük huszadik jubileumának jegyében még bejárják a világot, de ezt követően szünetet tartanak.

„Kedves rajongók és barátok, vegyes érzelmekkel tudatjuk, hogy az Angra szünetre vonul. Több mint 11 évnyi intenzív elhivatottság, komponálás, felvétel és fellépés után úgy érezzük, ideje kicsit megállni és feltöltődni. Ez a szünet most létfontosságú annak érdekében, hogy erősebben és inspirálóbban térhessünk vissza.” – olvasható a bejegyzésben.

„Tudjuk, hogy nehéz lesz távol maradni a színpadtól, hiányozni fog barátság és a nagyszerű kapcsolat, amit zenekarként ápolunk. Hálásak vagyunk a feltétel nélküli támogatásért és a szeretetért, amit a zenénk iránt tanúsítotok, nélkületek az Angra nem lenne az, ami!” – folytatták.

Mivel a tagoknak több más projektje is van, így értelemszerűen ezekre is kellő figyelmet kívánnak fordítani, tehát a szünet voltaképp ennek (is) tudható be:

„Ezen időszak alatt a zenekar tagjai személyes és szakmai projektjeikre koncentrálnak majd, de ilyen-olyan módon rendszeresen tartjuk majd a kapcsolatot a rajongóinkkal, szóval kövessetek bennünket továbbra is a közösségi médiás felületeinket, hogy tájékoztathassunk benneteket a következő lépéseinkről.” – tették hozzá.

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása