Érkezik Cristina Scabbia életrajzi könyve!

mg_0992s.webp

Óriási meglepetéssel rukkolt elő ma a Lacuna Coil énekesnője, az olasz pacsirta ugyanis bejelentette első könyve érkezését! Az életrajzi kötet, amely az Il diavolo mi ha venduto l'anima – Storia di una Metal Queen tra cielo e inferno ( ~ Eladtam a lelkemet az ördögnek – egy metálkirálynő története menny és pokol között) címet viseli október 22-én kerül a könyvesboltok polcaira, de már most előrendelhető.

A Lacuna Coil énekesnője teljes életútjába betekintést nyújt a kíváncsi olvasók számára, ugyanis az első betűtől az utolsóig fogja részletezni, hogyan jutott el Milánó külvárosából a világ legnagyobb színpadjaira. Az énekesnő a példaértékű pályafutásán felül persze nemcsak a csillogást és a fényűzést vetette papírra, ugyanúgy megosztja majd az olvasókkal a mélypontjait, mint a sikereit.

Scabbia célja, hogy a saját tapasztalatain keresztül jótanácsokkal is ellássa hűséges rajongótáborát, így kötetének garanciája nem más, mint az őszinteség. Részletezni fogja többek között a 2020-21-es időszakot, amikor a világjárvány a szakadék szélére taszította a művészeket, és arról is, hogy ő maga miként kovácsolt végül ebből előnyt; ekkor kezdte ugyanis jobban alárendelni magát egy másik nagy szenvedélyének, a videójátékoknak.

A Lacuna Coil frontasszonya egyébként bár magánéletét nem feltétlenül szereti boldog-boldogtalan orrára kötni, most először e témában is kivételt tesz, a mindösszesen 192 oldal terjedelemben érkező kötetben ugyanis magánéleti válságairól szót ejt – többek között.

616cqqrmtxl_sl1401.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása