Újabb közös dalt készít Tarja és Sharon den Adel?

ts18518339_706087462904322_608123011361686079_o.jpg

2013 bombaattrakciója volt Tarja és a Within Temptation duettje, amely a Paradise (What About Us?) címet viseli. Amióta csak létezik a Nightwish és a Within Temptation a fanok szinte tűkön ülve várták a pillanatot, amikor a két zenekar frontasszonya, egymás oldalán ragad mikrofont, hiszen mégiscsak a szimfonikus metál két húzónevéről beszélünk.

Mint kiderült, a közös duett végül egy szoros barátságot eredményezett, így amellett, hogy Tarja rendszeresen csatlakozott a WT-hez a fellépéseken, Sharon den Adel is tiszteletét tette finn kolléganője egyik különleges show-ján, amelyen nemcsak a Paradise-t adták elő közösen, hanem Tarja ikonikus I Walk Alone-ját, de még a Within Temptation klasszikusa, az Angels is felcsendült az énekesnők jóvoltából.

A Within Temptaton rövidesen újra felkerekedik új lemezük (kritika ITT) népszerűsítésének céljából, a koncertsorozat töredékén pedig Tarja is velük tart majd, megannyi meglepetéssel árasztva el a közönséget. Benne van ugyanis a pakliban, hogy a Paradise mellett több más dalban is összeállnak majd a pacsirtát, noha legutóbbi bejegyzésükből arra is bátran lehet következtetni, hogy esetleg egy vadonatúj tételt is debütáltatnak majd.

Sharon den Adel nemrégiben nyilatkozott arról, hogy szívesen dolgozna újra a Nightwish alapító-énekesnőjével, a napokban megosztott titokzatos fotójukba pedig sok mindent bele lehet látni – különösen akkor, ha az ember óriási rajongója a művésznők munkásságának.

Nem kizárt tehát, hogy az előadók esetleg az előttük álló fellépésekre hangolnak, noha kétségtelen, hogy mindenki egy újabb Sharja duettre vágyik a fotók látták, ugyanis az sem titok, hogy hamarosan Tarja is új lemezzel jelentkezik, amelyen egész biztosan helyet kap majd néhány meglepetésduett.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása