Bejelentette új lemeze érkezését a Van Canto!

gruppe010.jpg

2018-at írtak a naptárak, amikor boltokba került a német a capellások legutóbbi nagylemeze, ami a Trust In Rust elnevezést kapta. A csapat háza táján azóta hatalmas csend honolt, amit a napokban végre jó hírek keretében megtörtek!

Túl sokáig voltunk csendben – törjük hát meg a csendet!

– kezdték hivatalos weboldalukon.

Mérhetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy a zenekar tizenöt évet felölelő történelme után egy olyan albumot mutathatunk fel, amin három énekes osztozik a mikrofonon. A világjárvány miatt rengeteg időnk volt dolgozni a To The Power Of Eight-en, ezért igyekeztünk szívünket-lelkünket beletenni a produkciókba.

Az eredeti terv szerint Sly (Philip Dennis Schunke a yenekar koräbbi önekese – a szerk.) mindössze egyetlen dal erejéig lett volna a vendégünk – ebből végül tizenkettő lett. Ha valaki csak egyetlen lemezt kérne ahhoz, hogy a Van Cantót a legmegfelelőbb módon mutassa be, akkor mi egyértelműen a To The Power Of Eight-et választanánk.

– újságolták.

Inga Scharf és a srácok természetesen nem hagyták csemege nélkül a nagyérdeműt, ugyanis megosztottak egy rövid előzetest is a június 4-én érkező, tizenkét dalt felsorakoztató kiadványról, melyen olyan zenekarok dalai lesznek hallható nem mindennapi formában mint az Amon Amarth és az Iron Maiden – többek között.

A dallista:

  1. To the Power of Eight
  2. Dead by the Night
  3. Faith Focus Finish
  4. Falling Down
  5. Heads Up High
  6. Raise Your Horns
  7. Turn Back Time
  8. Run to the Hills
  9. Hardrock Padlock
  10. Thunderstruck
  11. From the End
  12. I Want It All

vc-to-the-power-of-eight.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása