Augusztusban bemutatkozik a The Dark Side Of The Moon!

the_dark_side_of_the_moon.jpg

Néhány hete számoltunk be arról, miszerint fény derült Melissa Bonny új csapatára. Az énekesnő egy hosszas bejegyzésben jelentette be, miszerint közös megegyezés alapján távozik a Rage Of Light fedélzetéről, majd ezzel egy időben azt sem volt rest elárulni, hogy gőzerőkkel formálódik az Ad Infinitum következő lemeze is.

The Dark Side Of The Moon egyébként filmek, sorozatok és videójátékok dalait fogja metálköntösbe bújtatni, és nagyon úgy fest, hogy remek munkát végeztek, hiszen a Napalm Records lemezkiadó azonnal leszerződtette őket, mondván, minden dalnak egy különleges, felfedezetlen oldalát mutatták be.

Büszkén jelentjük be, hogy egy teljesen új, epikus küldetésbe kezdtünk, azért hogy a kedvenc mozifilmes dalainkat metálossá formáljuk! Ebből adódóan, nagy örömmel szerződtünk a Napalm Recordsszal, első albumunk kiadásának érdekében, ami néhány saját dalt is tartalmazni fog. Zenei küldetésünk útján Moria mélyétől egészen a Vastrónig repítünk, és hogy ezt még varázslatosabbá tegyük, néhány zenészbarátunkat is meghívtuk. Tarts velünk és üdvözlet a sötét oldalon!

– újságolta a zenekar.

A négy fős zenekar jelenleg is megállás nélkül dolgozik, mi több, a mai napon egy röpke előzetes keretein belül jelentették be, hogy augusztus 16-án válik elérhetővé bemutatkozó szerzeményük, amihez egy klipet is forgattak.

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása