Kiderült, mikor rögzítik Floor Jansen fellépését!

enm_ritxyaen-xr0.jpg

Floor Jansen több, mint húsz éves karriert tudhat a háta mögött, népszerűsége azonban a háromszorosára nőtt, miután sikeres szereplést nyújtott a holland Beste Zangers című tévéműsorban. Az After Forever élén ismertté vált énekesnő napjainkban is nagyon mozgalmas életet él, hiszen a Nightwish mellett szorgosan építgeti szólókarrierjét is. 

Az sem titok, hogy az ex-ReVamp-frontasszony húsz év után belefáradt a zúzásba, ezért készülő szólólemeze, akusztikus hangszerelésű kiadvány lesz. A vokalista tavaly jelentette be, miszerint egyik fellépése rögzítésre kerül majd, ehhez azonban rajongói segítségre volt szüksége. A sikeres adományozás mindössze három órán át tartott, a végeredmény nyomán pedig nemcsak egy DVD, hanem egy kulisszák mögötti dokumentumfilm is belefér a keretbe.

Érdekesség, hogy az igen népszerű dalos pacsirta YouTube-csatornáján kívánja majd népszerűsíteni kiadványát, mindezt annak érdekében teszi, hogy azok is meg tudják majd tekinteni, akiknek nincs pénzük arra, hogy megvásárolják.

Floor ma boldogan jelentette be közösségi oldalain, miszerint szeptember elején visszatér a színpadra, és a szeptember 3-ai koncertjén fognak pörögni a kamerák, s végre megvalósulhat a már fent is említett vágya, aminek első lépése a sikeres kampánya volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Floor Jansen (@floor_jansen_official) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása