Wallflower – megjelent a Jinjer újdonsága!

194514251_331328548363138_5594378194970149982_n.jpg

Két nap múlva, azaz augusztus 27-én jelenik meg a Jinjer vadonatúj nagylemeze, ami a Wallflowers címet viseli. A zenekar mindösszesen két dalt osztott meg elöljáróban a közönséggel, a Vortex és a Mediator pedig egyaránt szép sikerekkel lettek gazdagabbak. 

Tatiana Shmayluk vezette banda kíméletlen őszinteséggel mesélt az albumot körbefonó történetről, melynek elsődleges üzenete, hogy rendben van, ha mérföldekkel más utat kívánsz járni mint a többség.

A Wallflowers az identitásunkról szól, zenekarként és egyénenként is, emellett egyértelmű állásfoglalás arról, hogy eltérünk a legtöbb művésztől, és hogy rendben van, ha a saját utadat járod.

– kommentálták.

A formáció az eddigi legvadabb kiadványaként jellemezte újdonságát, hiszen elmondásuk szerint korábbi lemezeiktől is messze elhatárolódik. A napokban adták hírül közösségi oldalaikon, miszerint bemutatják harmadik kislemezes dalukat, ami a Wallflower keretein belül kerül publikálásra. Természetesen klipet is forgattak az újdonsághoz, a premier előtt pedig kérdezz-feleleket tartottak a fanokkal.

Íme a klip!

 A dallista:

1. Call Me a Symbol
2. Colossus
3. Vortex
4. Disclosure!
5. Copycat
6. Pearls and Swine
7. Sleep of the Righteous
8. Wallflower
9. Dead Hands Feel No Pain
10. As I Boil Ice
11. Mediator

jinjer-wallflowers-album-cover.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása