Dalpremier: Rubén Kelsen – Tierras Del Sur

122998303_2033735273427749_3984690474446027739_n0.jpg

A napokban számoltunk be arról, miszerint érkezőben van Rubén Kelsen vadonatúj kislemeze. A Débler frontembereként is ismert énekes az utóbbi időben egyre gyakrabban oszt meg önálló dalokat, ami nem is olyan véletlen, hiszen saját neve alatt eddig két nagylemez került a lemezboltok polcaira.

Rubén egyébként márciusban jelentkezett először újdonsággal, Lágrimas című szerzeménye pedig azonnal megnyerte magának a célközönséget, holott a piszkosul tehetséges énekes olyakor teljesen más műfajban dolgozik, mint a Débler, mely zenekar köztudottan a metálzenei körökben ismert. 

Telaraña című szerzeménye a nyáron került publikálásra, elődjéhez hasonlóan pedig azonnal a fanok kedvence lett. Elmondása szerint, a Tierras Del Sur képében egy számára nagyon kedves nótát fog megmutatni a közönségnek, ami több, mint tíz éve porosodik a fiókjában debütálásra várva, hiszen eredetileg első zenekarának, a Bestia Negrának szánta. 

A méltán népszerű előadó nem is váratta sokáig a nagyérdeműt, ugyanis a mai napon vált elérhetővé újdonsága, amihez természetesen egy klip is dukált.

Íme!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása