Ennél jobb fesztivált biztosan nem találsz idén!

leyendas-del-rock-2022.jpg

Habár továbbra is több mint bizonytalan a koncertek megtartása, a szervezők és az előadók is egyaránt bizakodók a jövőt illetően, így méltán reménykedhetünk mi is abban, hogy azért 2022 sem múlik el nagyobb koncertek nélkül.

Természetesen a fesztiválok is belecsaptak rendesen a promózásba, jobbnál jobb nevekkel készülnek, azonban nagyon úgy fest, hogy a spanyol Leyendas del Rock felhozatala rendesen maga mögé utasítja a konkurens rendezvényeket.

Az elmúlt évben több zenekar is új lemezzel jelentkezett, de akad olyan is, aki az év folyamán fogja piacra dobni újdonságát. Az előadók többsége rendre abba a kútba esett, hogy nem tudtak útra kelni és népszerűsíteni a kiadványt, de akad olyan is, akinek félbe szakadt a koncertsorozat.

Ezt kívánják most pótolni, illetve tető alá hozni a spanyolok, akik csupa olyan bandát hívtak, akik új lemezüket készülnek beizzítani a színpadon, na figyelj csak:

Mägo de Oz, Feuerschwanz, Celtian, Alestorm, Powerwolf, Epica, Brothers Of Metal, Turilli/Lione Rhapsody, Blind Guardian, Saratoga, Jinjer, Lord Of The Lost, Saurom – csak, hogy pár nevet említsünk.

További információ ITT.

leyendas-2022-update-751x1024.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása