Alissa White-Gluz szórakoztatónak tartja, amikor másokhoz hasonlítják

fiq2oxtxwaio7ac.jpg

Előadónak lenni amennyire jó buli, olyannyira megterhelő, különösen akkor, amikor rendre előbukkan a „ki a jobb?” téma. Ezzel a megnyilvánulással a metálvilágban is napról napra találkozhatunk, és mivel az egyik rajongó nem hajlandó elfogadni, hogy a másik egy teljesen eltérő véleményen van, ahelyett, hogy tiszteletben tartaná a másik álláspontját, sokkal inkább pazar vitáknak lehetünk szemtanúi, melyek akár évekig is képesek elhúzódni.

Hogy az érintettek miként vélekednek a rajongói vitákról arról sajnos nincs rendelkezésre álló információ, ahogyan arról sem, hogy mi minden fordul meg a fejükben, amikor a médiában időről-időre visszakacsint a téma.

Kivételt képez elalól az Arch Enemy énekesnője, aki személyesen árulta el a Metal Hammer riporterének, hogy őt mely énekesnőkkel hasonlították már össze, de azt sem volt rest elárulni, hogy számára igazán szórakoztató szembesülni a tényekkel, mi több, kifejezetten jókat kacag a teóriákon.

Alissát legutóbb arról faggatták, hogy bosszantja-e, amikor rendre olyan feltörekvő csapatokkal említik egy kalap alatt őt és az Arch Enemyt mint a Jinjer és a Spiritbox, mindezt pusztán abból kiindulva, hogy mind három zenekarnak női frontembere van.

„Ez mindig is így volt. Azt hiszem, az emberek folyton ezt csinálják. Nem hibáztatom őket emiatt. Úgy értem, igen, mindannyian nők vagyunk. Mindkét bandát ismerem és szeretem is őket, szóval örülök, hogy ezt hallom, de nem hiszem, hogy zeneileg túlzottan hasonlítunk, ahogyan egyformák sem vagyunk.”

collage86757.jpg

– fogalmazott White-Gluz, mondván messze nem számít újdonságnak, hogy a női énekeseket folyamatosan összehasonlítják.

„Huszon pár éve kezdtek el másokkal hasonlítgatni, rendre olyan zenekarokkal, melyeknek női énekese van. Az első ilyen azt hiszem a Garbage volt, majd jött az Evanescence. De még Avril Lavigne-t is megkaptam.”

– tette hozzá.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása